Ervaringen van anderen

Op deze pagina kun je lezen wat de reacties zijn van andere mensen die al een workshop, cursus of behandeling uit het aanbod van Holi Hart hebben ervaren.

Reacties na een workshop SoulCollage®

"Laagdrempelig en in een heel kleine fijne groep maakten we ieder een beeld onder de bezielde begeleiding van Suzanne. Niet het hoofd, maar de intuïtie was leidend bij het maken van de collage. Je kan het niet bedenken. Mezelf laten gaan in dat wat zich wil laten zien in dat moment als een nieuw beeld. Een sprekend beeld wat als een spiegel werkt. Een beeldende praatkaart. Waar je gaandeweg steeds iets nieuws in ontdekt. Als verloren geraakte puzzelstukjes.

Je verhaal delen en ontvangen. Zo fijn dat deze kans en gelegenheid me zijn geboden door Oriolus en door Suzanne. Het helpt me om weer op te staan na kanker. Een kaart als richtingaanwijzing voor mijn verdere leven". (anoniem, Winterswijk)

 

"Ik heb de kaart zichtbaar in mijn huis staan en kijk er regelmatig naar. Deze kaart is echt heel belangrijk voor me". 

Reacties na ontspannende behandelingen

 

"Na jarenlang slecht slapen, pijnlijke schouders en me afvragen of het matras of het bed wel goed is, slaap ik na 1 behandeling al 3 weken heel goed. Bovendien heb ik geen schouderklachten meer en voel ik me opvallend ontspannen in de hectiek van de dag! Ongelofelijk". (E. Arnhem)

 

"Na een Reikibehandeling voel ik me een aantal dagen dichterbij mezelf" (N. Arnhem). 

 

"Wat héérlijk! Misschien nog wel fijner dan massage! Heel fijn als veel andere activiteiten als sporten wegvallen, omdat je er geen energie voor hebt. Na een Reikibehandeling voel ik me weer helemaal opgeladen".

 

"Tijdens de Reikibehandeling heb ik écht het gevoel dat de afvalstoffen (van medicatie) afgevoerd worden en via de voeten uit het lichaam verdwijnen".

 

"Een Reikibehandeling geeft me het gevoel helemaal één te zijn met mijn omgeving. Ik voel niet meer waar mijn lichaam ophoudt en de omgeving begint. Dit voelt heel bijzonder" (S. Dinxperlo).

 

"Ik heb COPD, maar tijdens een Reikibehandeling heb ik het gevoel dat het borstgebied helemaal open gaat en er weer ruimte ontstaat" (G. Arnhem).