Praktische info

Als je belangstelling hebt en van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden mag je contact met me opnemen via de mail of het contactformulier. Dan maken we eerst een telefonische afspraak om te kijken of ik iets denk te kunnen betekenen in de vraag en/ of het thema.

Als we allebei enthousiast zijn maken we een vervolgafspraak. Indien in de regio idealiter het liefst bij jou/ jullie om een impressie te krijgen van de context van het verzoek. Als je verder weg woont is beeldbellen wellicht een optie of mag je naar mij toe komen of is er misschien een mooie middenweg te bedenken.

In dit gesprek verzamel ik alle informatie die ik nodig heb om het hele verhaal te vertellen, ook tussen de regels door. Ter voorbereiding kan ik eventueel wat vragen mailen om je op weg te helpen. Het liefst werk ik met foto's die er al zijn, zodat het écht een levensbeeld wordt met veel eigenheid en herkenbaarheid. Alleen indien nodig kan het zijn dat ik aanvullende foto's maak van een plek of omgeving die noodzakelijk zijn om het verhaal 'te vertellen'.

Het combineren van de foto's tot een nieuw levensbeeld doe ik intuïtief, met veel aandacht voor zowel de beelden als de sfeer en het verhaal. In het gesprek zal ik een indicatie geven van de termijn die ik verwacht nodig te hebben.

Afdrukken

Voordat het levensbeeld afgedrukt wordt bekijken we samen het resultaat, omdat het voor iedereen moet kloppen.

In overleg bepalen we op welk formaat en welk materiaal het levensbeeld uiteindelijk afgedrukt zal worden. 

Tot slot zal ik het eindresultaat persoonlijk overhandigen.