Cadeaubonnen

Speciaal cadeau

Speciaal voor jou

Verras je zelf of iemand in jouw omgeving! Om iets te vieren of juist om iemand een hart onder de riem te steken.

Voor iedere gelegenheid kun je een cadeaubon aanschaffen voor elk bedrag vanaf €20,- 

De ontvanger kan deze cadeaubon besteden aan (een bijdrage aan) een creatieve workshop of ontspannende behandeling uit het aanbod op deze website. Als je het fijn vindt samen te komen kijken we in overleg naar de mogelijkheden!

Denk ook aan speciale dagen als moederdag, de verjaardag van je zus, vriendin of dierbare collega, sinterklaas, kerst, enz. 

Laat je inspireren en klik voor meer info! 

Speciale workshop

Fijn samen

Natuurlijk kun je ook een klein feestje vieren met een creatieve workshop en de gelukkige trakteren op deze workshop met een cadeaubon. 

Maar soms is het ook bijzonder om juist bij tegenslag of verdriet in een klein groepje voor een verbindende activiteit te  kiezen en deze ter ondersteuning aan te bieden. Juist waar woorden tekort schieten geeft een creatieve workshop bij Holi Hart handreikingen en ruimte om te delen wat iedereen bezighoudt. 

Denk aan een klein persoonlijk verjaardagsfeestje, een intiem vrijgezellendagje, een vrieninnen-, zussen- of collegadagje om de voorspoed of tegenslag van het leven samen te delen. Vooraf bespreken we de context van de dag en stem ik mijn begeleiding hierop af. Doe ideeën op!

Cadeau idee

Tip!

Heb je toevallig meer te besteden, omdat je samen met anderen een cadeau wilt geven of betreft het een extra bijzondere gelegenheid die om een groots gebaar vraagt, kijk dan ook bij de speciale aanbiedingen met mooie ontspanningspakketten.

Én je kunt zelf natuurlijk ook een fijne behandeling of leuke workshop op je wensenlijstje zetten om te mogen ontvangen.