Wat is intuïtief tekenen?

Je komt verschillende termen tegen als het gaat om tekenen vanuit je gevoel, je intuïtie. Bijvoorbeeld ook helend tekenen, holistisch tekenen en genezend tekenen. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de term intuïtief tekenen, omdat het in mijn beleving laagdrempelig voelt en precies aangeeft wat mijn aanbod is. 

Ik wil graag dat je met plezier komt tekenen en de vrijheid voelt om te laten ontstaan wat op dat moment zich laat zien. Vooral het proces, de ontspanning en het plezier staan voorop. Als je dat inzcht brengt is dat natuurlijk extra mooi!

De inspiratie voor de tekenles is steeds verschillend. Dit kan zijn vanuit een eenvoudige opdracht, maar bijvoorbeeld ook naar aanleiding van een inzichtkaart. Het zal vaak in een ronde cirkel zijn (een mandala), maar niet altijd. Laat je verrassen! Klik hier voor de mogelijkheden.

Hieronder enkele voorbeelden van tekeningen om een indruk te krijgen. Deze zijn uit mijn serie 'Kleurrijk'. Binnenkort volgen er meer via de link voorbeelden intuïtief tekenen

Intuïtief tekenen
Intuïtief tekenen
Intuïtief tekenen

Klik hier voor meer informatie over SoulCollage®.