Over mij

Mijn naam is Suzanne van Hoek. 

Steeds meer vallen de puzzelstukjes op hun plek en klopt mijn leven steeds beter. Hoe ben ik gekomen waar ik nu sta?

Ik ben geboren en getogen in het Zuiden van het land en woon inmiddels alweer ruim 20 jaar in de Achterhoek. Ik heb een relatie met Leon en mijn hobby's zijn o.a. wandelen, lezen, fotograferen en creativiteit.

Na het VWO en de Landbouwuniversiteit in Wageningen heb ik het reizen ontdekt; ik ben au pair geweest in Japan, heb stage gelopen in de Filippijnen heb en 4 jaar in Ghana gewoond en gewerkt in het basis- en speciaalonderwijs. Een levensverrijkende ervaring!

Terug in Nederland, vol inspiratie en motivatie uit Ghana, heb ik de Pabo gedaan en vervolgens 18 jaar in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht en intern begeleider/ zorgcoördinator. 

Naast een loopbaan in het basisonderwijs heb ik me in toenemende mate ontwikkeld door onder andere Dru-yoga, intuïtief tekenen, Reiki en SoulCollage®.

Steeds meer vind ik mijn pad in het leven dat steeds meer in het teken staat van ontspanning, creativiteit en bewustwording. Dit alles is er altijd al geweest, eerst onbewust en de laatste jaren steeds bewuster. Eerst in mijn eigen leven, mijn binnenwereld en nu ook voor anderen, de buitenwereld!

Na verschillende opleidingen tot o.a. Reiki Master en Holistisch therapeut heeft zich een nieuw werkveld ontwikkeld. Alles valt voor mij samen in Holi Hart. Ook werk ik met veel liefde en plezier twee dagen per week in het Stenen Museum Winkeltje in Lichtenvoorde, een bijzonder mooie combinatie met mijn eigen aanbod. Daarnaast werk ik vrijwillig bij 2 centra voor mensen die geraakt zijn door kanker. Bij Oriolus in het SKB Streekziekenhuis Winterswijk ben ik gastvrouw en geef ik Reikibehandelingen en workshops SoulCollage®. Bij het Toon Hermanshuis in Arnhem geef ik Reikibehandelingen. Allemaal met veel plezier en voldoening.

De behoefte aan zingeving en creativiteit vallen samen in mijn aanbod binnen Holi Hart. Dit geeft me het gevoel mijn hart te mogen volgen en optimaal tot mijn recht te komen. En dit wens ik iedereen toe!