Wandelingen

Mijn streven is om minimaal ieder seizoen een fijne wandeling te plannen. Ik vind een wandeling vooral een mooie manier om op een laagdrempelige en ongedwongen manier gelijkgestemden te ontmoeten en elkaar te inspireren. Ik hoor regelmatig dat deze ontmoetingen toch andere gesprekken opleveren dan je misschien in je eigen omgeving meestal hebt. Natuurlijk zal ik zorgen voor de nodige inspiratie in de wandeling. Houd de website in de gaten!

Voel je welkom! Dit kan ook een leuke gelegenheid zijn om kennis te maken met mij, met anderen, met de sfeer van activiteiten die Holi Hart aanbiedt. Kom gerust samen met iemand die dit ook aanspreekt. Maar ook als je alleen komt zul je je in een warm bad  wanen.

Data 2024:

Nog niet bekend. Bij belangstelling graag contact opnemen.

Locatie: nog niet bekend, maar ergens in de mooie Achterhoek

Prijs: € 12,50 inclusief koffie/ thee, iets lekkers en een soepje na afloop

NB. De wandeling gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. 

Inspirerende wandeling op verzoek

Themawandelingen met een eigen groepje zijn in overleg ook mogelijk. Denk aan een voor jou bijzonder groepje of bijzondere gelegenheid die vraagt om ontmoeting en uitwisseling. Neem contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

 

Blijf je graag op de hoogte?

Houd de agenda in de gaten of abonneer je op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de activiteiten. Deze verschijnt 4 à 6 keer per jaar. In principe ieder seizoen en af en toe eentje extra!