Holistische therapie

Soms is er meer nodig dan ontspanning om (zwaardere) klachten te voorkomen of te helen. Dit kan bij Holi Hart op een lichte en laagdrempelige manier. 

Klachten

We kennen het allemaal. Ineens of juist na een tijdje realiseer je je dat je bijvoorbeeld aanhoudende of steeds terugkerende fysieke klachten hebt, het leven niet meer stroomt, een onrustig gevoel aanhoudt, belemmerende gedachten steeds terugkeren of een lastige situatie teveel aandacht vraagt. 

Bewustwording

Vaak is het een combinatie van factoren en blijken deze verschillende klachten juist van invloed te zijn op elkaar. Ik wil je heel graag helpen meer zicht te krijgen op jouw klachten of thema en je ondersteunen in het proces om hierin meer balans te vinden, oftewel te helen. Lees hier meer over mijn holistische aanpak.

Ons zelfhelend vermogen

Balans of heling zijn dichterbij dan we vaak denken. Van nature beschikken we allemaal over een zelfhelend vermogen alleen zijn we daar vaak van weg geraakt. Vanuit échte aandacht en ontspanning ontstaat weer meer bewustwording en vanuit deze bewustwording kan heling beginnen. Hier streef ik naar in mijn behandelingen.

Benieuwd?

Wil jij op een aandachtige en laagdrempelige manier onderzoeken wat de oorzaak is van jouw klachten of wat jou in de weg zit? Om van daaruit  weer meer verbinding en harmonie met jezelf, je omgeving en je leven te vinden? Spreekt mijn website en aanbod je aan? 

Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek per telefoon, mail of onderstaande knop. Ik kijk er naar uit je te spreken.